2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FISICOQUÍMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) FISICOQUÍMICA Codi 20244004
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
SALES PARDO, MARTA
GIAMBERINI , MARTA
Adreça electrònica marta.giamberini@urv.cat
marta.sales@urv.cat
nora.exposito@urv.cat
Professors/es
GIAMBERINI , MARTA
SALES PARDO, MARTA
EXPOSITO LORENZO, NORA
Web
Descripció general i informació rellevant S’introdueixen els principis de la Termodinàmica d’equilibri i la seva aplicació a sistemes ideals relacionats amb l’Enginyeria Química.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent