2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA Codi 20244007
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GIRALT ESTEVE, MIREIA
Adreça electrònica mireia.giralt@urv.cat
cristina.torres@urv.cat
Professors/es
GIRALT ESTEVE, MIREIA
TORRES FUENTES, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant Estructura, funció i organització dels éssers vius
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent