2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 0 2
Sessió Magistral
A1.1
A3.7
B4.4
44 1.5 45.5
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A3.7
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.4
B5.1
B5.3
15 1 16
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves mixtes
A1.1
A3.7
B4.4
3 0 3
Proves mixtes
A1.1
A3.7
B4.4
3 0 3
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat