2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A1.2
A5.6
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.4
B5.1
B5.3
Examen de pràctiques (24%)
Llibreta de laboratori (6%)
Nota mínima per fer mitjana 4
Assistència obligatòria (mínim 80% de les sessions)
30%
Treballs
A5.6
B5.1
B5.3
Treball sobre un producte fermentat 15%
Proves mixtes
A5.6
2 examens parcials durant el curs
Nota mínima per fer mitjana 4
55%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per fer la ponderació de la nota final s'ha de treure un mínim de 4 en els dos exàmens parcials, en l'examen de pràctiques, en la llibreta de laboratori i en el treball.

Segona convocatòria:

Examen final 55% (mínim de 4 per fer mitjana)

Treball 15%

Examen de pràctiques 24%

Llibreta de laboratori 6%

Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.