2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura
Sessió Magistral Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts de l'assignatura.
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Resolució de problemes o casos pràctics. L’alumne ha de donar resposta a l’activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l’assignatura
Presentacions / exposicions tPresentacions d'exemples de cassos reals en la indústria alimentària en relació dels continguts donats a les sessions magistrals.
Atenció personalitzada Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes.