2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ENGINYERIA TÈRMICA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A1.5
A4.2
B4.1
34 51 85
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.5
A4.2
B4.1
15 25.5 40.5
Atenció personalitzada
1.5 0 1.5
 
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.5
A4.2
B4.1
2 6 8
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.5
A4.2
B4.1
2 6 8
Proves pràctiques
A1.1
A1.5
A4.2
B1.5
B4.1
2 4 6
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat