2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  SISTEMES DE QUALITAT EN BIOPROCESSOS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A1.4
A5.4
A5.6
B4.1
40 10 50
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.4
A5.4
A5.6
B5.3
10 5 15
Treballs
A1.1
A1.4
A5.4
A5.6
B5.3
10 55 65
Presentacions / exposicions
B1.1
B1.5
B5.1
2 7 9
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves mixtes
A1.4
A5.4
A5.6
B5.3
5 5 10
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat