Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN BIOPROCESSOS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN BIOPROCESSOS | Codi | 20244125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
40 | 10 | 50 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
10 | 5 | 15 | ||||||
Treballs |
|
10 | 55 | 65 | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
2 | 7 | 9 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Proves mixtes |
|
5 | 5 | 10 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |