2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE GRAU Codi 20244301
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Treball fi de grau Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i l’assignatura de 2n curs 20244115 Fonaments de la Producció d’Aliments.
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
carme.guell@urv.cat
allan.mackie@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
MACKIE WALKER, ALLAN DONALD
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant És un exercici original que s’ha de realitzar individualment i ser presentat davant d’un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de les tecnologies de l’enginyeria de bioprocessos i aliments en el que es sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent