2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster
Avaluació per part del tutor del TFG del seguiment del TFG per part de l'estudiant 10%
Elaboració del treball de fi de grau/màster
A1.1
A1.5
A2.1
A2.3
A6.1
B1.1
B1.3
B1.4
B1.5
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
B6.2
Avaluació de l'informe escrit del TFG 55%
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster
A1.1
A1.5
A2.1
A2.3
A6.1
B1.1
B1.3
B1.4
B1.5
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
Avaluació de la defensa oral del TFG 35%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Al moodle del TFG-GTBA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs.


Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera.