2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011)
 Assignatures
  TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS Codi 20675201
Ensenyament
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica ricard.boque@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant At the end of this course, students will be able to decide which emerging technology will be more adequate to produce a specific food product. They will also learn different analytical and statistical techniques to monitor and control food processes. Students will develop competencies to know how to: i) apply the functional properties of food ingredients, ii) use sustainable food technologies for food structuring in order to design novel foods with defined properties, and iii) implement a process analytical technology and apply a suitable quality control strategy to control a given food process. In addition, several techniques for developing the innovation process and design novel foods will be introduced by means of a case-study approach.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent