2013_14
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Ingeniería Ambiental y Producción Sostenible (2011)
 Asignaturas
  HERRAMIENTAS PARA EL DISEÑO Y PRODUCCIÓN SOSTENIBLE DE ALIMENTOS ESTRUCTURADOS
   Contenidos
tema Subtema
1. Físico- química d'aliments 1.1.- Introducció
1.2.- Principals components dela aliments
1.3.- Aigua
1.4.- Carbohidrats
1.5.- Proteïnes
1.6.- Lípids
1.7.- Col.loids
1.8.- Interaccions químiques
2. Tecnologies per el disseny sostenible d'aliments estructurats. 2.1.- Emulsificació i escumes
2.2.- TExtrussió i aglomeració
2.3.- Encapsulació: assecat per liofilització i per atomització.
2.4.- Tractament osmòtic: formulació d'aliments sòlids
3. Eines pel disseny d'aliments 3.1. Desenvolupament d'aliments basat en metodologies estructurades.
3.2 Estudi de casos