Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 20904134 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Cinquè | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació del curs |
Sessió Magistral | Sessió Magistral |
Pràctiques a laboratoris | Pràctiques en lab del DEQ |
Treballs | Treball personal relacionat amb els continguts del curs |
Atenció personalitzada | Moodle, despatx, e-mail |