2020_21
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

Podràs consultar les guies docents des del Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)



Atenció: La URV pot modificar les característiques de la docència i de l'avaluació per adequar-les a les circumstàncies del moment com a conseqüència de la situació d'excepcionalitat produïda per la declaració d'estat d'alarma i el conjunt de mesures preses per evitar el contagi de la COVID-19 aquest curs acadèmic 2020-21, de forma extraordinària i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per saber com es durà a terme la docència en la titulació, us recomanem llegir l'apartat "ADAPTACIÓ DE LA DOCÈNCIA A LA NOVA NORMALITAT PER AL CURS 2020-21 A CAUSA DE LA COVID-19".

La informació de les guies pot variar fins al dia que comenci la matrícula, que és el 15 de juliol en el cas dels màsters i el 28 de juliol en el cas dels graus.