DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ | Codi | 21011212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Conèixer els diferents establiments de restauració i la seva normativa | A2 A3 A4 A7 A14 A21 A26 A27 A32 |
B2 B6 B18 B23 B25 |
|
2. Organitzar Els gèneres, espais, mobiliari I materials de diferents tipus d'establiment | A1 A3 A6 A9 A10 A20 A21 A24 A28 |
B2 B3 B6 B9 B13 B17 B19 B20 B21 B22 B23 B24 B25 B26 B27 B28 |
C2 C3 |
3. Valorar diverses ofertes gastronòmiques | A2 A3 A6 A9 A10 A20 A21 A24 A28 |
B2 B3 B6 B9 B13 B17 B19 B20 B21 B22 B23 B24 B25 B26 B27 B28 |
|
4. Analitzar els marges més adequats entre diferents productes | A2 A10 A11 A12 A20 A21 A24 A28 |
B1 B2 B3 B5 B7 B9 B31 |
C2 |
5. Adaptar la normativa sobre manipulació d'aliments als processos de producció d'un establiment | A14 A19 A21 A32 |
B1 B2 B3 B7 B9 B14 B17 B21 B22 B23 B24 B25 B28 B29 B30 |
|
6. Valorar les diferents tècniques de direcció de restaurants | A1 A2 A3 A8 A10 A11 A12 A19 A21 A26 |
B2 B3 B5 B8 B9 B12 B14 B17 B19 B21 B25 B30 B31 |
|
7. Identificar les necessitats dels clients d'establiments de restauració | A6 A13 A20 A21 |
B7 B8 B12 B13 B14 B17 B20 B22 B26 |