Objectius Competències
1. Conèixer els diferents establiments de restauració i la seva normativa A2
A3
A4
A7
A14
A21
A26
A27
A32
B2
B6
B18
B23
B25
2. Organitzar Els gèneres, espais, mobiliari I materials de diferents tipus d'establiment A1
A3
A6
A9
A10
A20
A21
A24
A28
B2
B3
B6
B9
B13
B17
B19
B20
B21
B22
B23
B24
B25
B26
B27
B28
C2
C3
3. Valorar diverses ofertes gastronòmiques A2
A3
A6
A9
A10
A20
A21
A24
A28
B2
B3
B6
B9
B13
B17
B19
B20
B21
B22
B23
B24
B25
B26
B27
B28
4. Analitzar els marges més adequats entre diferents productes A2
A10
A11
A12
A20
A21
A24
A28
B1
B2
B3
B5
B7
B9
B31
C2
5. Adaptar la normativa sobre manipulació d'aliments als processos de producció d'un establiment A14
A19
A21
A32
B1
B2
B3
B7
B9
B14
B17
B21
B22
B23
B24
B25
B28
B29
B30
6. Valorar les diferents tècniques de direcció de restaurants A1
A2
A3
A8
A10
A11
A12
A19
A21
A26
B2
B3
B5
B8
B9
B12
B14
B17
B19
B21
B25
B30
B31
7. Identificar les necessitats dels clients d'establiments de restauració A6
A13
A20
A21
B7
B8
B12
B13
B14
B17
B20
B22
B26