DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ | Codi | 21011212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1- LES OFERTES GASTRONÒMIQUES | 1.1- El Producte Gastronòmic 1.2- Productes i elaboracions bàsiques de la Gastronòmia Catalana 1.3- Elaboracions Gastronòmiques 1.4- Les Begudes 1.5- Planificació i elaboració d'Ofertes Gastronòmiques |
2- SISTEMES DE PRODUCCIÓ | 2.1- Planificació i Organització a la Cuina 2.1- Instal·lacions, equips i maquinària 2.3- Sistemes de Producció en establiments de Restauració Tradicional i en Establiments de Restauració Evolutiva 2.4- Operacions d'aprovisionament 2.5- Realització d'Operacions d'acord amb les normes de Seguretat i Higiene 2.6- Control de qualitat en establiments de restauració |
3- PROCESSOS DE SERVEI I ATENCIÓ AL CLIENT | 3.1- Modalitats de Servei 3.2- Característiques, decoració, mobiliari i material de menjador 3.3- Organització i processos de servei 3.4- Imatge i protocol 3.5- Presentació d'ofertes gastronòmiques 3.6- Atenció al client, assesorament i venda |
4- GESTIÓ D'ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ | 4.1- Concepte i classificació de costos en els establiments de restauració 4.2- La Fitxa de producció. Racions i minves. Els Escandalls 4.3- Aplicacions del Menú Engineering 4.4- Gestió de l'economat. Elaboració i valoració d'inventaris 4.5- Planificació i càlcul de costos de serveis especials de restauració 4.6- El Compte d'Explotació. Control de costos i previsió de desviacions |