Tema Subtema
1- LES OFERTES GASTRONÒMIQUES 1.1- El Producte Gastronòmic
1.2- Productes i elaboracions bàsiques de la Gastronòmia Catalana
1.3- Elaboracions Gastronòmiques
1.4- Les Begudes
1.5- Planificació i elaboració d'Ofertes Gastronòmiques
2- SISTEMES DE PRODUCCIÓ 2.1- Planificació i Organització a la Cuina
2.1- Instal·lacions, equips i maquinària
2.3- Sistemes de Producció en establiments de Restauració Tradicional i en Establiments de Restauració Evolutiva
2.4- Operacions d'aprovisionament
2.5- Realització d'Operacions d'acord amb les normes de Seguretat i Higiene
2.6- Control de qualitat en establiments de restauració
3- PROCESSOS DE SERVEI I ATENCIÓ AL CLIENT 3.1- Modalitats de Servei
3.2- Característiques, decoració, mobiliari i material de menjador
3.3- Organització i processos de servei
3.4- Imatge i protocol
3.5- Presentació d'ofertes gastronòmiques
3.6- Atenció al client, assesorament i venda
4- GESTIÓ D'ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ 4.1- Concepte i classificació de costos en els establiments de restauració
4.2- La Fitxa de producció. Racions i minves. Els Escandalls
4.3- Aplicacions del Menú Engineering
4.4- Gestió de l'economat. Elaboració i valoració d'inventaris
4.5- Planificació i càlcul de costos de serveis especials de restauració
4.6- El Compte d'Explotació. Control de costos i previsió de desviacions