DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ | Codi | 21011212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Treballs | Treball de recerca obligatori (11 punts bàsics que s'han de lliurar en els terminis establerts) | 40% | |
Proves objectives de tipus test | Resolució de questionaris mitjançant el moodle en els terminis fixats. | 40% | |
Proves pràctiques | Resolució d’exercicis relacionats amb la temàtica de l’assignatura | 20% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Els alumnes que no segueixin o no superin l'avaluació continuada es poden presentar a l'examen final per superar l'assignatura. Aquest examen de segona convocatòria evalua els conceptes de tota l'assignatura i consisteix en una prova amb preguntes de tipus test i dos exercicis pràctics. |