DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN HOTELERIA | Codi | 21011213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Excercisis pràctics realitzats a l'aula | 20% | |
Treballs | Treball de recerca en equip | 20% | |
Proves de desenvolupament | varis examens escrits fins 1ª convocatoria | 60% | |
Altres | Examen escrit 2ª convocatoria |
60 % | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
A la segona convocatòria, si no s'aprova el treball o les pràctiques, es necessari també examinar-se dels mateixos amb la seva valoració final del 40 % total. |