Tema Subtema
1. Causes de la intolerància a la lactosa.
2. Aliments crítics en la intolerància a la lactosa.
3. Relació entre un la intolerància a la lactosa y el dèficit amb vitamina D.
4. Implicació de determinades respostes fisiològiques en l’etiologia de la intolerància a la lactosa i repercussions
5. Hàbits alimentaris en relació als consum d’aliments làctics en la nostra societat i diferents cultures.
SEMINARIS
SEMINARIS
Seminari 1. Exposició del contingut del temari corresponent a Bioquímica
Seminari 2. Exposició del contingut del temari corresponent a Biologia
Seminari 3. Exposició del contingut del temari corresponent a Fisiologia
Seminari 4. Exposició del contingut del temari corresponent a Fonaments de nutrició
Seminari 5. Exposició del contingut del temari corresponent a Alimentació i cultura
Pràctiques
Pràctica 1. Treball sobre el contingut de Bioquímica
Pràctica 2. Treball sobre el contingut de Biologia
Pràctica 3. Treball sobre el contingut de Fisiologia
Pràctica 4. Treball sobre el contingut de Fonaments de nutrició
Pràctica 5. Treball sobre el contingut d’Alimentació i cultura

CLASSES TEÒRIQUES
1. Causes de la intolerància a la lactosa.
2. Aliments crítics en la intolerància a la lactosa.
3. Relació entre un la intolerància a la lactosa y el dèficit amb vitamina D.
4. Implicació de determinades respostes fisiològiques en l’etiologia de la intolerància a la lactosa i repercussions
5. Hàbits alimentaris en relació als consum d’aliments làctics en la nostra societat i diferents cultures.

SEMINARIS
Seminari 1. Exposició del contingut del temari corresponent a Bioquímica
Seminari 2. Exposició del contingut del temari corresponent a Biologia
Seminari 3. Exposició del contingut del temari corresponent a Fisiologia
Seminari 4. Exposició del contingut del temari corresponent a Fonaments de nutrició
Seminari 5. Exposició del contingut del temari corresponent a Alimentació i cultura
Pràctiques
Pràctica 1. Treball sobre el contingut de Bioquímica
Pràctica 2. Treball sobre el contingut de Biologia
Pràctica 3. Treball sobre el contingut de Fisiologia
Pràctica 4. Treball sobre el contingut de Fonaments de nutrició
Pràctica 5. Treball sobre el contingut d’Alimentació i cultura