DADES IDENTIFICATIVES
2011_12
Assignatura (*)
CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS
Codi
19214204
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Adreça electrònica
mariafrancesca.fort@urv.cat
Professors/es
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent