DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19204216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Treballs | Realització de treballs |
Pràctiques a laboratoris | 1.- Control del crecimiento microbiano. Efecto de los tratamientos térmicos sobre los microorganismos. 2.-Estudio de la sensibilidad de los microorganismos a los desinfectantes. 3.- Investigación de microorganismos patógenos e indicadores de contaminación en los alimentos |
Atenció personalitzada |