DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS | Codi | 19605214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | L'assignatura "Biotecnologia dels microorganismes enológicos" comporta un sistema d'avaluació continu. Aquest comprendrà el grau de participació en classe dels alumnes. | 25% | |
Presentacions / exposicions | Elaboració i presentació d'un treball bibliogràfic. L'ús de conceptes i de terminologia tècnica apropiada durant la presentació d'articles científics. | 35% | |
Pràctiques a través de TIC | Resolució de preguntes de revisió sobre els continguts presentats en les classes magistrals. | 15% | |
Treballs | El treball de revisió bibliogràfica és un treball personal que es realitza sota la supervisió d'un tutor. Aquest treball representa un 25% de la nota de qualsevol de les assignatures impartides pel grup de Biotecnologia Enologica. Consisteix en la presentació per escrit d'una revisió bibliografica del tema escollit, i d'una exposició oral de la mateixa. | 25% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||