DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI | Codi | 19605210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer la realitat química del color del vi. | AR4 |
BC1 |
CC4 |
Interpretar la copigmentació i de la formació de nous pigments. | BC4 |
CC4 |
|
Aplicar les tècniques analítiques dels compostos fenòlics. | AC2 |
BC2 |
CC4 |
Conèixer la influència de les tècniques de vinificació i de criança sobre els compostos fenòlics i el color del vi. | AC2 |
BC2 |
CC4 |
Conèixer la químca de les proteínes i els polisacàrids del vi i les seves implicacions tecnològiques i sensorial | AC2 |
BC1 |
CC4 |