DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | Codi | 20214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
Treball pràctic que s'avaluarà en dos blocs separats, un per a cada quadrimestre. La nota de cada quadrimestre inclourà: la nota d'un informe escrit (35%), la nota d'una presentació (15%), la nota d'una defensa individual (20%) i una nota de seguiment del treball en equip (30%). | 65% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves teòriques i de resolució de problemes pràctics a realitzar al llarg del curs i corresponents als continguts teòrics de l'assignatura. | 26,25% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles. | 8,75% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Comentaris sobre la 1ra Convocatòria 2na Convocatòria L'avaluació de la segona convocatòria es realitzarà de la forma següent: 26,25 % Proves objectives de preguntes curtes 8,75% Proves pràctiques (realizades durant el curs) 52% Proves de desenvolupament (realizades durant el curs) 13% Proves orals (realizades durant el curs) |