DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | SEMINARI 4: ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 125021119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Seminaris | Participació i argumentació de debats clau. | 20% | |
Treballs | Realització d'un treball amb: 1) Caracterització del camp d'estudi 2) Aprofundiment teòric i/o pràctic sobre un tema del programa |
40% 40% |
|
Altres | Si no es pot assitir a classe cal convenir, a l'inici del curs, una avaluació alternativa (mitjançant un treball escrit específic) |
||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Els estudiants de la LLASC que no hagin pogut presentar el seu treball durant l'Avaluació Continuada, podem lliurar els seus treballs a la Segona Convocatòria. Els criteris d'avaluació de la Segona Convocatòria seran els mateixos que en el Primera. |