DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19214120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques. Classificar els microorganismes sobre la base dels tècniques descrites. Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper del mateixos en la humanitat Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès industrial. Conèixer i responsabilitzar-se sobri el paper del microorganismes en els indústries agroalimentàries. Conèixer els característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes. Donar resposta a problemes en la indústria agroalimentària en els quals s'impliquin els microorganismes. Conèixer i fer servir les fonts documentals que tracten els diferents aspectes de l'estudi desl microorganismes d'interès industrial | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Es capaç d’integrar paradigmes d’altres disciplines | |
B3 |
Identifica necessitats de millora en situacions i contexts complexes Aplica tècniques innovadores i obté resultats | |
B4 |
Fa el treball previst d’acord amb els criteris de qualitat donats | |
B5 |
Col·labora en la definició, organització i distribució de les tasques del grup | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C4 |
Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa |