DADES IDENTIFICATIVES
2014_15
Assignatura (*)
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
Codi
19214203
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica
montserrat.nadal@urv.cat
Professors/es
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant
Presentació dels vins en l'àmbit de la restauració i el turisme. Harmonia i maridatge de vins i menjars.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent