DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de l'assignatura i del sistema d'avaluació |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura, ja sigui a classe o publicació dels materials al Moodle. |
Seminaris | Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals amb exemples pràctics. |
Resolució de problemes, exercicis | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura, per part de l'estudiant. |
Fòrums de discussió | Discussió sobre temes relacionats amb l'assignatura proposats pel professor o pels propis alumnes. |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic |