DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Reconèixer quins son els microorganismes alterants, els patògens i els indicadors de contaminació de les begudes fermentades. Distingir els factors que influeixen en la supervivència i creixement microbià, així com conèixer les mesures de control d'aquests factors. Disposar dels criteris necessaris per decidir quina és la tècnica més adequada per al control microbiològic de les begudes fermentades i per al control de la higiene durant les diferents etapes de la producció d'aquestes begudes. | |
A4 |
Reconèixer els diferents tipus tòxics (naturals, abiòtics, biòtics) que poden estar presents en els diferents tipus de begudes fermentades. Identificar la normativa actual de legislació, qualitat i seguretat alimentària i els procediments que s'apliquen en les indústries per a cumplir-la. | |
A9 |
Utilitzar les fonts d'informació i la bibliografia relacionada amb la legislació, qualitat i seguretat alimentària. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu... | |
C3 |
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors |