DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | Codi | 20214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
Treball pràctic que s'avaluarà en dos blocs separats, un per a cada quadrimestre. La nota de cada quadrimestre inclourà: la nota d'un informe escrit (35%-45%), la nota d'una defensa individual (20-25%), el pòster (màxim 15%) i una nota de seguiment del treball en equip (30%). | 65% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves teòriques i de resolució de problemes pràctics a realitzar al llarg del curs i corresponents als continguts teòrics de l'assignatura. | 26,25% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles. | 8,75% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Comentaris sobre la 1ra Convocatòria 2na Convocatòria L'avaluació de la segona convocatòria es realitzarà de la forma següent: - Prova objectiva de preguntes curtes: 26,25% - Proves pràctiques: es mantindrà la nota de les proves realizades durant el curs: 8,75% - Avantprojecte: es mantindrà la nota: 65% En qualsevol de les dues convocatòries, queda prohibit l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor |