DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A12 |
Disposar dels coneixements específics per al disseny de les operacions unitàries que intervenen en el procés d’elaboració de vins escumosos. Disposar de la capacitat d’associar percepcions sensorials amb la composició dels vins escumosos a fi de modificar els processos. Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |