DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PATRIMONI DEL VI I TURISME I | Codi | 19635103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Reconèixer la importància del turisme en el desenvolupament local i regional dels territoris vitivinícoles | |
A7 |
Idenficar les denominacions d'origen i asociar-les amb les seves caracterísitiques més rellevants Avaluar la importància dels vins en la gastronomia local Distingir i utilitzar els maridatges específics entre els vins i la gastronomia local Situar i descriure les tradicions tangibles i intangibles del territori Interpretar el patrimoni, la història, el paisatge i el context socieconòmic i cultural | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |