DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | DENOMINACIONS D'ORIGEN DEL VI, MARIDATGE I SERVEI, DEGUSTACIÓ | Codi | 19635105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT1 | Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT3 | Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |