DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Diferenciar els aliments bàsics i els principals aliments processats en base a la seva composició i característiques nutricionals | |
A7 |
Considerar l’estat actual de la ciència per prendre consciència de la relació entre els aliments i la nutrició | |
A34 |
Diferenciar els aliments bàsics i els principals aliments processats en base a la seva composició i característiques nutricionals | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B3 |
Considerar l’estat actual de la ciència per prendre consciència de la relació entre els aliments i la nutrició | |
B4 |
Diferenciar els aliments bàsics i els principals aliments processats en base a la seva composició i característiques nutricionals | |
B5 |
Considerar l’estat actual de la ciència per prendre consciència de la relació entre els aliments i la nutrició | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient |