DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
TECNOLOGIA CULINÀRIA
Codi
14224103
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Tercer
AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ALEGRET BASORA, CLARA
Adreça electrònica
clara.alegretb@urv.cat
mariadelcarmen.fuentes@urv.cat
Professors/es
ALEGRET BASORA, CLARA
FUENTES ADALID, MARIA DEL CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant
Confecció i presentació d'ofertes gastronòmiques. Elaboració de tècniques culinàries i adaptar-les a diferents situacions reals.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent