DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA
Codi
19224125
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Tercer
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
Adreça electrònica
laura.acena@urv.cat
olga.busto@urv.cat
judith.gran@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
BUSTO BUSTO, OLGA
GRAN SERRANO, JUDITH
Web
Descripció general i informació rellevant
L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'alumne conegui els sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària en la indústria vitivinícola
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent