DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | Codi | 19625104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A7 | Planificar, dissenyar i elaborar un projecte relacionat amb l'elaboració de begudes fermentades, ja sigui en un àmbit científic / investigador, com tecnològic | |
A9 | Gestionar la informació i el coneixement utilitzant bibliografia cientificotècnica en el camp de la ciència i la tecnologia d'aliments | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT2 | Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació. | |
CT5 | Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
CT6 | Desenvolupar habilitats per gestionar la carrera professional. (Carreer development) | |
CT7 | Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |