DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA
Codi
19625220
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica
jmcanals@urv.cat
0
jordi.gombau@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
MORCILLO PARRA, MARÍA DE LOS ÁNGELES
GOMBAU ROIGÉ, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant
Aplicació de l'anàlisis sensorial a la cervesa, defectes, tipologies i factors que afecten els diferents atributs
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent