DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL III
Codi
19224117
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Tercer
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica
nicolasrozes@urv.cat
francescramon.olivella@urv.cat
Professors/es
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
OLIVELLA PASTALLE, FRANCESC RAMON
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent