DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||
Sessió Magistral |
|
40 | 32 | 72 | ||||||||
Seminaris |
|
4 | 6 | 10 | ||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
20 | 20 | 40 | ||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 2 | 4 | ||||||||
Proves objectives de tipus test |
|
2 | 2 | 4 | ||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |