DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) TREBALL FI DE MÀSTER Codi 19625301
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
15 Treball fi de màster Primer AN
Impartició Modalitat per grup d'activitat Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
francisco.lopez@urv.cat
ricard.boque@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
cristina.reguant@urv.cat
jmcanals@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
roger.plata@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
miquel-angel.rius@urv.cat
pablo.martin@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
PLATA COTS, ROGER
DE MIER VINUE, JORDI
RIUS VICENTE, MIQUEL-ÀNGEL
MARTÍN QUINTÍN, PABLO
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent