DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA ENOLÒGICA | Codi | 19224126 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat joan.rabada@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Coneixement dels processos i equips que intervenen a l'elaboració i l'embotellat del vi. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |