DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19224401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | 1Q |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Controlar el sistema productiu de la matèria primera amb criteris de qualitat i seguint els imperatius reglamentaris integrant els coneixements d'edafologia, climatologia i viticultura | |
A4 | Participar en la programació i disseny de noves instal · lacions vitivinícoles o modificacions de les existents | |
A5 | Participar en programes d'innovació vitivinícola | |
A6 | Controlar la transformació del raïm en vi en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris tant nacionals i estatals com internacionals i higiènics. Dominar les pràctiques enològiques i els tractaments dels vins. | |
A7 | Administrar i dirigir el conjunt d'activitats relacionades amb el control de qualitat d'una empresa vitivinícola | |
A8 | Gestionar una empresa vitivinícola sota criteris de sostenibilitat econòmica | |
A9 | Donar resposta a problemes vitivinícoles concrets mitjançant la metodologia d'anàlisi adequada i saber interpretar els resultats | |
A10 | Integrar els aspectes històrics, geogràfics, socials i sanitaris en l'àmbit de l'enologia i la viticultura | |
A11 | Dissenyar un pla de màrqueting en l'àmbit vitivinícola. | |
A12 | Elaborar les diferents tipologies de vins escumosos i altres begudes fermentades | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT5 | Comunicació escrita. Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses | |
CT6 | Gestionar el procés d’aprenentatge i l’orientació acadèmica i professional | |
CT7 | Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |