DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19224401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | 1Q |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de coneixements que s'apliquen a l'enologia i la viticultura | |
A4 |
Disposar dels criteris necessaris per a realitzar el disseny basic del procés d’elaboració de vins i productes derivats. | |
A5 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'enologia i viticultura | |
A6 |
Disposar dels criteris necessaris per a decidir, controlar i dirigir la verema així com l'entrada al celler Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionals de l 'àmbit | |
A7 |
Ser capaç de redactar un resum de la seva activitat. | |
A8 |
Disposar dels coneixements necessaris per dirigir a els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar. | |
A9 |
Disposar dels Coneixements necessaris per interpretar els analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
A10 |
Conèixer els orígens i l’evolució de l'enologia i la viticultura a diferents civilitzacions i amb un aspecte crític. | |
A11 |
Conèixer a els principis del màrqueting. Tenir a els Coneixements necessaris a les Tècniques de comunicació, promoció i distribució dels vins d'una empresa. | |
A12 |
Disposar dels Coneixements Específics per a l’elaboració de vins escumosos i altres begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT5 |
Produir un text de qualitat, sense errors gramaticals i ortogràfics, amb una presentació formal acurada i un ús adequat i coherent de les convencions formals i bibliogràfiques. (Qualitat) Construir un text estructurat, clar, cohesionat, ric i d’extensió adequada. (Construcció del discurs) Elaborar un text adequat a la situació comunicativa, consistent i persuasiu. (Eficàcia) | |
CT6 |
Aprofundir en l’autoconeixement acadèmic, laboral o professional. (Autoconeixement) Identificar el propi procés d’aprenentatge. (Aprenentatge) Analitzar l’entorn laboral o professional de l’àmbit d’estudi. (Entorn) Dissenyar itineraris acadèmics i d’inserció laboral o professional. (Itineraris) | |
CT7 |
Conèixer les principals desigualtats i discriminacions que es produeixen entre homes i dones i comprendre'n les causes. Identificar els principals problemes ambientals. (Medi ambient) Reconèixer i reflexionar sobre les necessitats i problemàtiques socials, i implicar-se en la millora de la comunitat. (Responsabilitat social com a ciutadà/ana) Reconèixer els conceptes ètics i deontològics de l’àrea de coneixement, mostrar capacitat crítica i de diàleg, i fer un ús responsable de les normes que l’afecten com a membre de la comunitat universitària. (Ètica) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |