DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA | Codi | 19625220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1 Composició de la cervesa. Característiques del sabor i l'escuma de la cervesa. 2 Verificació de la qualitat: anàlisi fisicoquímica de la cervesa 3 Factors diferencials en la degustació de cerveses: anàlisi sensorial 4 Classificació en funció del seu origen, composició, metodologia d'elaboració i característiques sensorials. 5 Defectes habituals en la cervesa. 6 Pràctiques d'anàlisi sensorial de cerveses |
|