IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) BACHELOR'S DEGREE FINAL PROJECT Code 20244301
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period
9 Course project Third 2Q
Teaching Modality by working group Teaching language, timetables and exam dates
Prerequisites Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i l’assignatura de 2n curs 20244115 Fonaments de la Producció d’Aliments.
Department Biochemistry and Biotechnology
Mechanical Engineering
Chemical Engineering
Coordinator
BENGOA , CHRISTOPHE JOSÉ
E-mail carme.guell@urv.cat
christophe.bengoa@urv.cat
jordi.reguant@urv.cat
Lecturers
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
BENGOA , CHRISTOPHE JOSÉ
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Tecniques_de_Bioprocessos_Alimentaris.html
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL: És un exercici original que s’ha de realitzar individualment i ser presentat davant d’un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de les tecnologies de l’enginyeria de bioprocessos i aliments en el que es sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis

(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.