DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I Codi 19224102
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
beatriz.gonzalez@urv.cat
jenifer.vazquez@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
GONZALEZ SÁNCHEZ, BEATRIZ
VAZQUEZ GONZALEZ, JENIFER
Web
Informació rellevant Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent