DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL II Codi 19224113
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CASTELLÀ MARTÍN, ANTON
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica laura.medina@urv.cat
olga.pascual@urv.cat
anton.castella@urv.cat
Professors/es
MEDINA TRUJILLO, LAURA
PASCUAL GARCIA, OLGA
CASTELLÀ MARTÍN, ANTON
Web
Informació rellevant Desenvolupar la capacitat de descriure el vi mitjançant el taller de tast . Degustació de vinificacions especials: vins escumosos, rancios, oportos i vins de Jerez
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent