DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ | Codi | 21011212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Exposició dels continguts de l’assignatura per part del professor i prova inicial per avaluar el nivell de partida dels alumnes |
Sessió Magistral | Explicació dels continguts de l'assignatura per part del professor. |
Presentacions / exposicions | Presentació de casos previs a la discussió en petits grups. |
Treballs | Treball de recerca relacionat amb la temàtica de l’assignatura que realitza l’alumne (11 punts bàsics) |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de casos en petits grups. |
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques | Resolució d'exercicis i pràctiques d'ingresos i despeses dels establiments de restauració a través de les TIC |
Pràctiques de camp/sortides | Visita a una empresa del sector per tal de veure en directe les instal·lacions i els diferents processos que es duen a terme. |