DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | Codi | 20214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Proves que inclouen activitats, problemes o casos a resoldre. Aquestes es resoldran de forma individual i/o en grup a l'aula o fóra d'ella. | 35% | ||||
Proves mixtes |
|
Proves que combinen preguntes de desenvolupament i preguntes objectives curtes. La nota mínima en aquesta part ha de ser 4 per poder aprovar l'assignatura. | 65% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació de la segona convocatòria es realitzarà de la forma següent: 35% Proves pràctiques (realitzat durant el curs) En qualsevol de les dues convocatòries, queda prohibit l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor. |